PREMIER EIKERMESTERSKAPET OG EIKERKARUSELLEN 2020

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 12. Mar 2020

For å forebygge smittespredning er det besluttet at premier for

Eikermesterskapet og Eikerkarusellen må hentes ut klubbvis i år.

En representant fra hver klubb henter klubbs premier og distribuere dette til deltakerne ved en passende anledning.

Nærmere informasjon vedr utdeling av premier vil gi bli gitt senere.

RESULTATLISTE EM 2020

Her er resultatene fra Eikermesterskap 2020

ResultatlisteEM2020_endelig.PDF.pdf

OPPHØRER RESTEN AV SESONGEN OG FREM TIL 30. APRIL 2020

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 12. Mar 2020

Skigruppa følger anbefalingen til Norges skiforbund og avslutter felles-aktivitetene denne sesongen. Avhengig av utviklingen vil vi komme tilbake til om vi i mai får til en sesongavslutning slik vi har hatt tidligere år, eller om vi heller kan lage en markering ved oppstart av ny sesong til høsten.

.

Vi har også fått informasjon om at premieutdeling for Eikerkarusell/Eikermesterskap er avlyst og at en representant fra hver klubb kan hente premier. Styret ordner dette og kommer tilbake til hvordan vi kan fordele premiene videre

Se info fra Norges Skiforbundet, Klikk her

Styret IF Birkebeineren Ski

Norges Skiforbund anbefaler at all breddeaktivitet i organisasjonen opphører for resten av sesongen og frem til 30. april.

Dette besluttet Skistyret i et møte torsdag formiddag, som et tiltak for å bidra til å hindre spredning av Koronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter.

Norges Skiforbund vil understreke viktigheten av at alle våre medlemmer, klubber og kretser tar ansvar for å bidra i den dugnaden vi alle nå må ta del i.

Informasjon om coronaviruset:
I tråd med utviklingen av korona-viruset i Norge er det mange klubber og lag som har spørsmål i tilknytning til planlegging og gjennomføring av større arrangementer/konkurranser.

Norges idrettsforbund vil til en hver tid har oppdaterte nettsider hvor de fortløpende oppdaterer relevant informasjon om korona-viruset basert på råd og anbefalinger fra offentlige myndigheter.

For mer informasjon, Klikk her

Startlistene Eikermesterskap 2020

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 9. Mar 2020

Se vedlagte  StartlisteEM2020.pdf

Eikermesterskapet arrangeres på MIF-hytta tirsdag 10.mars, se Invitasjon Eikermesterskapet 2020.pdf

EIKERKARSUSELLEN 3. Mars 2020 FLYTTES

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 2. Mar 2020

Eiker Skiklubb flytter Eikerkarusellen

3. Mars 2020 til Mif Hytta.

Stilart: Fristil