EKNESRENNET 2018

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 12. Feb 2018

Med en snørik vinter, er det igjen duket for Eknesrenne på Årbogen fk. søndag 18. februar.

Rennet er beregnet for alle opp til og med 5 klasse, og er som vanlig satt opp med «kort og lang» løype. Se invitasjon for mer informasjon.

Premie utdeling fortløpende inne på klubbhuset etter målgang.

Håper at flest mulig sett av datoen og tar turen opp på Årbogen denne dagen.

PS! Husk kontanter for kjøp av kioskvarer.

For påmelding kan man benytte kontanter eller VIPPS

Vel møtt til en hyggelig aktivitet på Årbogen

VEDLEGG

Invitasjon

Løypekart kort løype

Løypekart lang løype

Årbogenrrennet 2018 - KM klassisk Buskerud med resultater

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 9. Jan 2018

Her kommer det informasjon vedr skirennet vårt den 27. januar. Styret er godt i gang med forberedelsene. Info ligger også på FB, klikk her

I år har vi snø, men slik som i fjor skal rennet arrangeres på Konnerud da vårt eget anlegg på Årbogen dessverre ikke pr dags dato er dimensjonert for slike skirenn. Skirennet er Kretsmesterskap (klassisk) for Buskerud, og vi forventer stor deltakelse. For at arrangementet skal bli vellykket, er det behov for at de aller fleste av skigruppas medlemmer hjelper til.

Vedlagt er et utkast til Funksjonærliste med oppgaver. Vi har fordelt oppgaver på de fleste (noen har flere oppgaver), og vi ber vennligst om en tilbakemelding på om dette er greit innen mandag 15. januar. Send en melding til Kjetil 952 60 328 eller på Messenger.

Det er selvfølgelig også anledning til å melde fra dersom du har lyst til å hjelpe til, men ikke er satt opp på en oppgave.

Navn med grønt er bekreftet ok. De som er satt opp som ansvarlige/ledere for de ulike oppgaver inviteres til renn-møte på Årbogen mandag 22. jan kl 1900.

Legg også merke til at det er nødvendig med rigging av utstyr m.v og diverse annen forberedelse på fredag ettermiddag, 26/1. Jo flere som hjelper til med dette, jo kortere tid tar det.

Mvh Styret - IBK SKI

Resultater: resultater_km_klassisk.PDF

Invitasjon: Invitasjon KM klassisk Årbogenrennet 2018_2.pdf

Påmelding: Link til påmelding. Klubber faktureres samlet i etterkant. Etteranmelding online så lenge det er ledig startnummer

Oppgavefordeling: Årbogenrennet - KM 2018 (utkast 22012018).xlsx

Løypekart: Løypekart KM.pdf, NB nye løyper.

Startliste: Startliste_km.PDF

Rennkontor: På stadion ved tidtakerbua

Lisens: Alle løpere må ha gyldig ski lisens. Dersom man må kjøpe engangslisens kan man laste ned app i App Store eller Google Play: Sjekk hvordan

Servering/kiosk: Inne på Svensedammen skole. Kontant og Vipps

Parkering: Kr 100,- inkl program. Følg anvisning på skilt og fra parkeringsvakter. Kontant og Vipps. Betal gjerne med Vipps på forhånd og vis kvittering til parkeringsvaktene ved ankomst.

NB: det er arrangement i Konnerudhallen hele lørdag, så alle som skal på skirenn må parkere ved klubbhuset ved den gamle skøytebanen, og i nærliggende område. Følg skilt og henvisning fra parkeringsvaktene.

Stakefrie soner:  Det blir stakefrie soner i samråd med TD og ass TD.
Les om regel oppdateringene på stavlengder og soner her: Soner og stavlengder

Startnummer: Startnummer deles ut klubbvis på rennkontoret på stadion.

Etteranmelding: Etteranmeldinger tas i mot frem til 1 time før start, men med dobbel startkontingent.

Tidtaking: Elektronisk tidtaking med Emi-Tag brikker. Løpere til og med 10 år leier brikke forkr 25.-. I henhold til NSF regler så skal alle løpere fra 11 år ha egen Emi-Tagbrikke. Løpere f.o.m. 11 år som ikke oppgir brikkenummer blir oppsatt medleiebrikke til kr 50.-

Premieutdeling: Inne på Svensedammen skole.

Vipps: 124801

Eikerkarusellen 2018

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 1. Jan 2018

Eikerkarusellen avvikles etter følgende plan:

09. januar       Eiker skiklubb - Ormåsen    (Reserve 16.01)                   Fristil

23. januar       Bingen IF - Moløkka            (Reserve 30.01)                   Klassisk

06. februar      MIF – MIF Hytta                  (Reserve 06.03)                   Fristil

13. februar      Bakke IF – Skotselv Skole  (Reserve 06.03)                   Klassisk

06. mars         IBK – Årbogen EM             (Reserve 14.03)                  Klassisk

13. mars         Eiker Skiklubb –  Ormåsen  (Reserve 20.03)                   Fristil

Startkontingent karusellrenn: kr. 70,- (betales av den enkelte)

Startkontingent Eikermesterskapet: kr. 100,- (betales av klubbene)

Premiering Eikerkarusellen:

12 år og yngre: Alle som har fullført minimum 3 av 6 renn.

13 år og eldre: Alle som har fullført minimum 4 av 6 renn.

Det er viktig at man er nøye med påmeldingen, riktig stavet navn og ikke minst riktig klasse!

Bruk fødselsår i stedet for alder ved påmelding!

Klasser og starttider i karusellrenn:

8 år og yngre + 9 år t.o.m. 10 år (født 2007 og yngre): starttid 17:30 til 18:30

11 år og eldre: starttid 18:30 til 19:30

Skisesongen er nå godt i gang

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 17. Des 2017

Det dukker opp «nye ansikt» på skirenn, - veldig hyggelig.

Minner om at alle medlemer av skigruppa får dekket skirenn. Påmelding skjer via Min Idrett, vis man skulle bli syk og ikke har mulighet å delta, er det fint om man melder seg av skirennen, så  må vi ikke betale for deltakelse.

TIPS! Se etter IBK vimpelen når man er ute på skirenn, - hyggeligere å være samlet og enklere å være flere om smøringen 🎿🎿

Ta kontakt med trenerene ved evt spørsmål.