Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Årsmøte IBKFotball seinior

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 30. Jan 2018

IBK Fotball senior avholder gruppas Årsmøte onsdag 14.februar kl. 18.30 i peisestua på Årbogen

Tilbud til alle IBK-medlemmer hos Mjøndalen Sportsklinikk

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 30. Jan 2018

Vår samarbeidspartner Mjøndalen sportsklinikk har tilbud til alle medlemmer i IBK

Åpne treninger i Mjøndalshallen i desember

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 3. Des 2017

A-laget skal ha 4 treninger inne i Mjøndalshallen i desember:   Torsdag 07.12, Lørdag 09.12, Torsdag 14.12 og Onsdag 20.12.

Disse treningene vi være åpne for at flere spillere kan være med.  Ta kontakt med trener Pål Marcussen tlf. 91548711 hvis du ønsker å bli med på en eller flere av treningene.

Spillere som spilte for annen klubb i 2017 må få godkjenning av egen klubb for å kunne delta. (pga gjeldende forsikring)

Baldur ettertraktet, men fortsetter i IBK

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 30. Nov 2017

Med 26 scoringer og andreplass på toppscorerstatistikken i 5.div har Baldur vært en sentral og meget viktig spiller for IBK i 2017-sesongen.  Kapteinen kan se tilbake på sin beste sesong siden han debuterte på A-laget i 2015, for 64 kamper siden.

Andre klubber i distriktet har også lagt merke til Baldurs utvikling, og flere kunne ønsket å ha en slik måljeger i sitt lag.

Vi er derfor glad for å kunne informere alle IBK-supportere om at Baldur har signert kontrakt for videre spill i IBK!

Hva tenker du om avgjørelsen din og om neste sesong, Baldur?

- Det er hyggelig å bli lagt merke til, men jeg ønsker å fortsette å spille på lag med kameratene mine, og jeg har stor tro på fortsettelsen av den jobben Pål og vi spillerne har startet.  Jeg liker måten Pål ønsker at fotball skal spilles, og det har vært moro at vi har fått til dette i deler av de fleste kamper i år.

- Jeg setter også stor pris på Tom og familien Granli og den jobben de gjør.  Jeg tror ingen andre klubber på vårt nivå kan matche måten det legges til rette for spillerne på som i IBK.

- Jeg ser fram til å starte forberedelsene mot 2018-sesongen, allerede i desember med 4 økter inne i Mjøndalshallen , og jeg tror IBK har et opplegg som gjør at både jeg og laget vil utvikle oss videre i 2018.

Vi er glade for - og stolte av at Baldur velger fortsatt spill i klubben han har spilt samtlige av sine fotballkamper i!

Baldur med 4 nye mål

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 22. Okt 2017

IBK gjestet Geilo lørdag til en vanskelig bortekamp på et krevende underlag.  Vinteren har allerede vært på visitt i øvre Hallingdal, og med regn og sludd natt til lørdag og temperaturen nær 0, var det en glatt kunstgressbane som var arena for seriekampen mellom Geilo/HFK2 og IBK.

Førsteomgangen var jevn, og begge lag trengte tydelig å tilpasse pasningskvaliteten til underlaget da veldig mange angrep endte til kast eller utspill fra mål pga farten ballen fikk i stussen.  Det sto 0-0 til pause.

I pausen ga Pål beskjed om at han ville se mer direkte og enklere pasninsspill, noe spillerne viste mer og mer av utover i kampen. Laget vartet opp med angrepsspill som virkelig varmet de tilreisende IBK-tilhengerne i det kalde været.

Det kunne jubles for 4 flotte, nesten identiske IBK-angrep, med fine kombinasjoner på midtbanen, frispilling etter dobling på kant av backer, harde, gode innlegg i feltet og Baldur som kontant setter ballen i mål - en gang etter innlegg fra høyre og tre etter innlegg fra venstre.  Vakkert!

Geilo fant også veien til nettmaskene en gang, så sluttresultatet ble 1-4.

Med seieren passerte IBK Geilo på tabellen, og ligger på 6.plass før siste serierunde.  Baldur med sine 26 mål, er tre mål bak toppscoreren i 5.div.

Vi håper at mange tar turen til Årbogen for å få med seg siste seriekamp for sesongen, mot Haugfoss,  lørdag 28.10 kl. 13.00!