Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Fortsatt ubeseiret

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 25. Mai 2018


Det var en fantastisk ramme rundt mandagens kamp mot Haugsbygd med Årbogen i strålende sol og håpet om nye poeng blomstret hos de oppmøtte. 

Forrykende fotballkamp skulle det også bli med sjanser, tøffe dueller og spenstig dødballvariant fra Haugfoss. Etter 15. min har Baldur en meget stor sjanse til å sende IBK i føringen, men setter den dessverre utenfor stengene. Så får Haugfoss 2 annullerte mål grunnet offside før det dessverre klarer å sette ballen i mål og får gå til pause med en 1-0 ledelse.

Det kunne fort stått 2-0, men heldigvis er Sander godt plassert på streken og header ballen over, før Martin V etter 60 min. viser frem skuddfoten og banker ballen knallhardt inn til 1-1. Herfra og ut bølger det i sjanser til begge lag hvor Nec sitt brasseforsøk er det som skapte mest jubel i siste del av kampen.

Fremdeles ubeseiret etter 7 kamper og neste mulighet for å matche krefter og få med nye poeng til Årbogen blir i bortekampen mot Fjell.Tøff og hard bortekamp

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 15. Mai 2018

Sola sto og steiket i 1. omgang mellom Glassverket og IBK hvor mange harde og tøffe dueller sto for mesteparten av det som skjedde på banen, men etter 18 minutter satte Andreas inn 1-0 ledelse til IBK. Det tok dessverre ikke lang tid før Glassverket utlignet og fikk en scoring annullert for offside.

 

Det ble enda tyngere for IBK når Marius N er ute i en takling på glassverkets spiller, ballen ender til slutt med å dale i en perfekt bue på motsatt side og Glassverket gikk opp i 2-1 ledelse.

Det ville seg ikke for IBK uansett hva man prøvde å gjøre, men mot slutten av 2. omgang fant Nec en mulighet for å slå innlegg som endte hos Baldur som enkelt satte inn 2-2 og poengdeling på Åskollen.

Tekst og foto: Mike HNy kamp, nye muligheter og nye poeng?

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 6. Mai 2018


Etter en middels treningsøkt på onsdag fikk gutta klar beskjed om å være konsentrerte og fokuserte på kampen mot Vikersund, men man kan undres om det var nerver eller tøff motstand som førte til litt slurvete spill. Etter 22 minutter sto Martin V klar for å ta frispark og hva er vel bedre enn å lempe ballen fint inn i mål selv og sørge for 1-0 ledelse?

 

Vikersund var farlig frempå med en heading, men Pål varter opp med en strålende reaksjonsredning og fremdeles 1-0. Mange flere muligheter kunne det blitt men når linjedommeren ønsker å flagge mer enn på selveste 17. Mai så blir det med det ene målet før pause.

 

Etter 51. minutter viser Even frem pasningsfoten da han sender en flott ball til Baldur som til slutt gjør alt selv da han vender av forsvarsspillerne og banker kontant inn 2-0 til IBK. Herfra og ut så har IBK stålkontroll og når Nec kriger inn 3-0 i duell med keeper så fastsetter det  sluttresultatet.

5 strake seieren, 3 nye solide poeng og holder nullen for første gang i år, det er rett og slett deilig å være blå og gul!


Tekst og foto:  Mike H
Levert av IdrettenOnline