Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Birkebeineren, IF - Seniorfotball

17 år og 50 A-kamper!

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 24. Aug 2018


Lørdag spiller Sander Laksholm sin 50. A-lagskamp i en alder av 17 år!  

Dette er tidenes yngste 50-kampers-jubilant i IBK.

Vi markerer dette i forkant av hjemmekampen mot Geilo/Hallingdal2 lørdag kl. 15.00
Sjansesløseri

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 19. Aug 2018

En ufattelig åpning på kampen mot Åmot med 2 mål på 4 minutter (1 selvmål og 1 scoring av Moa) og 2 i tverrligger, mer skulle det også bli da Simen klinket til på frispark og ballen kontant gikk i mål. Baldur ville være med på festen og la på til 4-0 før spilte 20 minutter!

Herfra ut så ble det sjansesløseri av en annen verden og det kunne fort stått 6-0 før pause, men Modum ville være med og sørget for 2 reduseringer før pause. Etter pause bølger spillet mye mer, men det er Ibk som skaffer seg ett overtall av sjanser, men ingen settes i mål fra noen av lagene og kampen ender med 4-2 seier til Ibk.

3 poeng og høstjakten er i gang!


Tekst og foto:  Mike HHøstsesongen i gang

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 11. Aug 2018


De første 15 minuttene var preget av Austad sjanser, men et Ibk lag som styrte spillet og etter 17 minutter så tar Ibk ledelsen ved Baldur. Dette skulle vise seg å bli en omgang som slo frem og tilbake og Austad utlignet 2 minutter senere.

 

Etter 23 minutter er Martin frempå og skyter, keeper redder men ballen triller akkurat over linjen og igjen så kjører Austad for utligning og får det. Litt flaks skal man også ha i løpet av en sesong og når Torvin skyter via en Austad spiller og får en perfekt dupp ned i mål og 3-2 så kan man igjen juble for nok en ledelse.

 

Men det er Austad som vil mest og setter inn 2 scoringer til før pause og kampen ebber til slutt ut i tap for Ibk. 

Tekst og foto: Mike H
Levert av IdrettenOnline