Surt vær og surt tap i første seriekamp

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 1. Apr 2017

Sesongstart i typisk vårvær la rammen for det som senere skulle vise seg å bli sesongens første tap.

Med nye spillere og klar tale fra treneren før kampen var lysten og viljen til å vise hva IBK er lagd av på topp, men etter 10 minutter så kom den første av flere kald-dusjer. En godt slått stikker, traff holeværingens spiss som alene med keeper kunne sette inn 0-1 ledelse.

Ikke lenge etter kom IBK`s forsvar på etterskudd og Doni takler for å hindre videre bevegelse fra Holeværingens spiss og dommer mener det er kontakt innenfor 16-meteren og dømmer straffe. Straffen settes sikkert i mål og 0-2

Så kommer en målbonanza sigende innover Årbogen hvor vi først utligner etter skudd av Herman fra 20 meter, med venstrebenet! Så er det Baldur som melder seg på ikke mange minuttene etter da han setter inn utligningen med en perfekt avslutning fra ca. 18 meter og vipps så var det 2-2

Men mot kjemper som lemper den ene etter den andre spilleren inn i boks på cornere så kom vår andre og kanskje den tyngste kaldusjen da Holeværingen setter inn 2-3 minuttet før pause.

Pausepraten må ha gjort susen, for i 2. omgang kommer vi ut i 100 og er revansjesugende etter 1. omgang. Holeværingen blir presset og satt på prøve, men det vil seg ikke den siste 3-delen av banen. Da er det heller Holeværingen som skal vise frem effektivitet og spiller seg enkelt inn til en 4-2 ledelse.

IBK presset voldsomt mot slutten hvor duellene ble hardere, tøffere og ender med gule kort etter duell med Nader og keeper, men som gjennom store deler av kampen, så vil det seg så absolutt ikke innenfor sekstenmeteren.

I de siste minuttene skulle det bli tyngre for spillerne i blått da Holeværingen virkelig punkterte kampen og fastsatte resultatet til 2-5 og tap for IBK i seriestarten.

Tekst og foto: Mike H


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline