God første omgang og ledelse holdt ikke kampen ut

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 21. Apr 2017

I forrige runde sikret vi våre tre første poeng etter 3 mål i løpet av kun et kvarter og mye tydet på at denne prestasjonen så ut prege spillerne positivt i kampen mot Austad. Første omgang var preget av høyt press, mange gode kombiasjoner og høy lagmoral som gjorde at IBK rullet opp angrep etter angrep med skuddforsøk fra både Baldur, Even, Henrik og Per Arne.

Men ballen ville seg absolutt ikke i mål før det nærmet seg pause. For etter godt driv fremover i banen og en godt slått pasning av Even ut til Baldur, hvor sistnevnte dro av en Austad spiller og klinket ballen i målet til pauseresultat på 1-0. Kanskje er det udyktighet eller bare ren uflaks at man ikke ledet mer til pause, men flere mål ble det ikke i første omgang il tross for dominasjon og gode skuddforsøk.

Andre omgang starter i bra tempo og viljen etter å vinne kan spores i IBK gjengen, men dessverre kunne den også gjøres det hos Austad. For der Austad før pause hadde vært helt uten vilje, kom de til denne omgangen med råskap og en tørst etter mål. Det tok sin tid i andre omgang før det kom noen mål, men da det først kom var det ikke for de blå lenger.

En meget god Sjur i mål hadde ved flere anledninger hindret Austad i å utligne og da han reddet et meget godt slått frispark, hadde man troen på tre nye poeng, men etter mange tøffe dueller og frustrasjon ute på banen så skulle det bli en tung dag for vår keeper som måtte plukke hele 3 baller ut av målet, noe som fastsatte resultatet til 1-3 tap.

Tekst og foto: Mike H


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline