To seire på rad

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 16. Mai 2017

En uke etter en fortjent 4-1 mot fjell, var dagen kommet for å vise at IBK fremdeles kan og ønsker å vinne fotballkamper. Dagens motstander var Åmot/Modum 2 og gjestene i hvitt var ute etter å ødelegge alt håp som lusket på Årbogen denne kvelden.

Allerede før det var gått 10 minutter var Åmot/Modum 2 frempå og ødela alle planer IBKs trener Pål Markussen hadde lagt, men kanskje hadde det allerede blitt lagt en annen slagplan fra trenerens side? IBK ristet etterhvert av seg det som pent kan kalles en sjokkstart på omgangen og løftet brystkassen frem, for etterhvert som minuttene gikk var IBK innenfor farlig sone ved flere anledninger uten at det ville omgjøres til verken sjanser eller mål.

Da var det godt at Henrik visste hvordan man justerer siktet, for etter en fantastisk gjennombruddspasning, et bra løp og en iskald plassering av skuddet kunne ikke Åmot/Modums keeper annet enn å ligge langflat på kunstgresset og konstantere at stilling var blitt 1-1. Og når det først kom et mål så valgte ikke IBK spillerne å se seg tilbake og etter 3 meget gode sjanser og en feilaktige annullert scoring senere var Tobias på plass utenfor 16 meteren klar for å gjøre dagen enda surere for gutta fra Modum og plasserte frisparket perfekt i hjørnet og 2-1 ledelse til pause.

2. omgang sparkes i gang og der spillerne i blått tidligere i år ikke har vært påskrudde nok etter pause, var nå alle motorer i gang og IBK fosset bare elegant fremover i jakten på flere scoringer. Et perfekt skudd fra Nader ble reddet helt oppe i vinkelen, men skuddet må ha vært for hardt da keeper måtte gi retur og ballen endte perfekt hos Marius V som enkelt kunne sette inn 3-1 til IBK.

Etterhvert som omgangen var på vei mot slutt ønsket Baldur å tegne seg på scoringslisten etter sin annullerte scoring og på et godt innlegg fra Nader som Marius V så vidt dytter videre, banker Baldur inn 4-1 og til Åmot/Modums keepers store skuffelse så måtte han plukke den fjerde ballen ut av eget nett.

Fra 4-1 mot Fjell viste guttegjengen seg som en flokk med mannfolk i en sterk 4-1 seier mot Åmot/Modum 2


Tekst og foto: Mike H0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline