Lite stemte i 2.omgang mot Åssiden

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 7. Jun 2017


Dagen før den store regnværsdagen så ut til å bli en god kveld da regnet hadde passert tidligere på dagen og skyene var det som var igjen, men rett før kampstart fikk man en forsmak på hva slags vær som skulle komme.

Det kunne kanskje se ut som dette satte sitt preg på gutta i gult for selv om det bølget litt frem og tilbake så satte Åssiden inn den første scoringen etter et umarkert skudd/lobb til 1-0. Vondt skulle nesten bli til verre for Åssiden tok over mer av banespillet og fikk en gyllen mylighet til å øke til 2-0 da Sjur var for sendt ute og gikk inn i en kraftig kroppstakling på Åssiden spilleren og straffe. Sjur ville klart og tydelig rette opp for sin egen feil og gjorde en solid strafferedning som virkelig fikk IBK mer inn i kampen og var fullt på høyde med Åssiden til pause.

Etter pause forsatte det triste regneværet frem og tilbake fra lett regn til kraftig regn og der IBK hadde vært på høyde med Åssiden før pause, så var det ingenting som stemte for IBK i andre omgang da Åssiden la på til 2-0 ganske tidlig og stoppet ikke før det sto 5-0.

De siste minuttene for IBK var litt mer tilbake til første omgang og med flere juniorgutter på banen virket det som om Åssiden var fornøyd med å dra i land 5-0, men et seigt løp fra Nec og en god pasning inn til Baldur som fintet ut en feilplassert Åssiden spiller kunne enkelt trille inn et mål for IBK og gjøre tapet litt mindre surt med sin scoring.


Tekst og foto Mike H


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline