Kamp mot Åskollen i både vekslende vær og vekslende prestasjoner

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 13. Jun 2017

Det er ikke mange minuttene det skilte mellom overskyet, sol og regnevær på Årbogen denne kvelden og slik var det også på banen. De første minuttene av kampen var preget av varierende spill fra begge lag, men Åskollen var nærmest mål der IBK til tider ikke fikk godt nok feste på midtbanen og det var nok også derfor målet kom i favør Åskollen (også noe fortjent).

Men når målet i mot først kom så gikk det en liten Faen i IBK som straks koblet grep om kampen og rullet opp det ene etter det andre angrepet, ofte anført av Herman, Sander, Nader og Henrik. Etterhvert satt også belønningen da Baldur perfekt skrudde inn 1-1 til enorm jubel.

Farlig frempå var vi flere ganger, og et hardt skudd fra Nader tvang frem en sterk redning fra Åskollens målvakt og en ball som nesten var over streken var frustrerende for flere i IBK leieren - frem til Baldur først kjører tunnel på forsvarsspilleren og nok en gang skrur skuddet perfekt ved lengste stolpe og 2-1 ledelse til pause.

Dessverre for IBK har ikke pausene vært en god ting å ha ved flere kamper tidligere i år og det skulle dessverre vise seg tellende også for denne kampen. 2-2 kom ganske kjapt, før også 2-3 kom som en iskald dusj. Med godt over halvtimen igjen å spille virket det som om luften hadde gått ut av IBK spillerne, som dessverre aldri helt kom inn igjen i kampen. Litt utur er det å ikke få mål i mot slutten av andre omgang med gode hodestøt og gode angrep, men der vi får stang ut fikk Åskollen stang inn og kampen endte med et tungt 2-5 tap for IBK.

Tekst og foto: Mike H


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline