Til øvre halvdel på tabellen etter seier mot Vestfossen 2

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 17. Jun 2017


Det hadde ikke gått helt veien de siste kampene, med ubehagelige andreomganger mot Åssiden og Åskollen, så man kan bare undre seg over hva IBK spillerne tenkte før dagens kamp. Det var i hvertfall ingen tvil om at omgangen etter pause måtte tas på alvor.

Kampen starter litt ruskete for både IBK og Vestfossen 2, som begge sliter med å etablere et fast trykk og godt spill, men det bølget frem og tilbake. IBK skulle være laget som fikk hull på byllen først, og etter at Tobias krangler med seg ballen og får den gjennom til Per Arne kan man juble for 0-1. Men vi er vant til kalddusjer fra tidligere og det skulle bli akkurat slik i dag også, for Vestfossen utligner til 1-1. Etter 1-1 så våkner IBK spillerne for fullt og ruller opp det ene etter det andre angrepet og når Håvard får stå alene med ballen, mens Vestfossen spillerne skriker etter offside (bildet fra fotografen viser at det ikke er noe å skrike for) kan det enkelt bankes opp til 1-2 ledelse for IBK. Strålende overblikk av Marius V som slår en meget kvalifisert pasning over til Nader som avslutter med en lobb av de sjeldne, sørger for at IBK går til pause med en fortjent 3-1 ledelse.

Men som fortalt innledningsvis så har våre andre omganger vært svake tidligere i år og man kan undres om man trur kampen er over til pause, for et litt klønete lagd frispark, som bankes via en IBK spiller og som setter Sjur ut av spill sørger for 2-3 og spenning i kampen nok en gang. Er det nå snuoperasjonen kommer og tapet igjen er et faktum? Det vil ikke IBK leieren ha noe av og bretter opp armene og ruller det ene etter det andre angrepet frem og perfekte kombinasjoner og herlig løp av Even sørger for 2-4 og ikke lenge etter sørger Dardan for at IBK er i ledelsen 2-5 etter et kontant hodestøt. Vestfossen reduserer nok en gang, men Marius V ønsker bedre målforskjell og banker inn 3-6 målet og den absolutte spikeren i kista.

Seieren kunne vært større etter flere gode sjanser, men stengene står i veien og dermed ikke flere mål. IBK kan dra hjem med 3 velfortjente poeng, 3-6 seier og flere gode prestasjoner.


Tekst og foto: Mike H0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline