Ny seier - mot Geilo/Hallingdal

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 25. Jun 2017

En solfylt sommerdag med stekende sol før kamp og skydekket under kamp, det er kanskje best å slippe å jage etter ballen i stekende sol og 25 grader.

Det å jage etter ballen er kanskje det som best kan beskrive første omgang både for IBK og Geilo. Spillet forflyttet seg hurtig frem og tilbake mellom banehalvdelene og de store sjansene uteble, annet enn skremmeskudd fra Nader like utenfor. Den store nedturen i kampen kom da Nader på løpet stoppet brått opp, hinket litt frem og gikk ned i bakken med smerter i låret. Kampen blir stoppet, mens man undersøker Nader og etterhvert konkluderer med at den kjappe spissen må ut på båre grunnet skade.

Baldur varmer opp og får litt morsomme bemerkninger om innbytterpuls, men i denne kampen så er ikke det noe Baldur har hørt om før. Tar ikke mange minutter før Baldur får ballen og raider ut til hjørneflagget og Geilos back gjør alt galt da han først plasserer seg feil og lar Baldur få fri bane mot mål og den andre tabben kommer da han sparker Baldur ned bakfra og sørger for straffe til IBK. Innbytteren selv setter ballen sikkert i nettet til 1-0 og ledelse til pause.

Etter pause kan alt skje og det ønsker Geilo og benytte seg av, for andre omgang følger i sporet til første omgang og det bølger frem og tilbake hele omgangen. Til Geilos store fortvilelse misbrukes flere store sjanser og Pål (for anledningen i mål grunnet keepere på ferie) storespiller som keeper og varter opp med flere tv-redninger.

Der Geilo bommer i dag, treffer vi. Etter fine kombinasjoner og null markering kan kampens beste spiller, Even, legge på til 2-0 og 3 viktige poeng til IBK.


Tekst og foto: Mike H0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline