Baldur ettertraktet, men fortsetter i IBK

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 30. Nov 2017

Med 26 scoringer og andreplass på toppscorerstatistikken i 5.div har Baldur vært en sentral og meget viktig spiller for IBK i 2017-sesongen.  Kapteinen kan se tilbake på sin beste sesong siden han debuterte på A-laget i 2015, for 64 kamper siden.

Andre klubber i distriktet har også lagt merke til Baldurs utvikling, og flere kunne ønsket å ha en slik måljeger i sitt lag.

Vi er derfor glad for å kunne informere alle IBK-supportere om at Baldur har signert kontrakt for videre spill i IBK!

Hva tenker du om avgjørelsen din og om neste sesong, Baldur?

- Det er hyggelig å bli lagt merke til, men jeg ønsker å fortsette å spille på lag med kameratene mine, og jeg har stor tro på fortsettelsen av den jobben Pål og vi spillerne har startet.  Jeg liker måten Pål ønsker at fotball skal spilles, og det har vært moro at vi har fått til dette i deler av de fleste kamper i år.

- Jeg setter også stor pris på Tom og familien Granli og den jobben de gjør.  Jeg tror ingen andre klubber på vårt nivå kan matche måten det legges til rette for spillerne på som i IBK.

- Jeg ser fram til å starte forberedelsene mot 2018-sesongen, allerede i desember med 4 økter inne i Mjøndalshallen , og jeg tror IBK har et opplegg som gjør at både jeg og laget vil utvikle oss videre i 2018.

Vi er glade for - og stolte av at Baldur velger fortsatt spill i klubben han har spilt samtlige av sine fotballkamper i!