Årbogenrrennet 2018 - KM klassisk Buskerud med resultater

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 9. Jan 2018

Her kommer det informasjon vedr skirennet vårt den 27. januar. Styret er godt i gang med forberedelsene. Info ligger også på FB, klikk her

 I år har vi snø, men slik som i fjor skal rennet arrangeres på Konnerud da vårt eget anlegg på Årbogen dessverre ikke pr dags dato er dimensjonert for slike skirenn. Skirennet er Kretsmesterskap (klassisk) for Buskerud, og vi forventer stor deltakelse. For at arrangementet skal bli vellykket, er det behov for at de aller fleste av skigruppas medlemmer hjelper til.

Vedlagt er et utkast til Funksjonærliste med oppgaver. Vi har fordelt oppgaver på de fleste (noen har flere oppgaver), og vi ber vennligst om en tilbakemelding på om dette er greit innen mandag 15. januar. Send en melding til Kjetil 952 60 328 eller på Messenger.

Det er selvfølgelig også anledning til å melde fra dersom du har lyst til å hjelpe til, men ikke er satt opp på en oppgave.

Navn med grønt er bekreftet ok. De som er satt opp som ansvarlige/ledere for de ulike oppgaver inviteres til renn-møte på Årbogen mandag 22. jan kl 1900.

Legg også merke til at det er nødvendig med rigging av utstyr m.v og diverse annen forberedelse på fredag ettermiddag, 26/1. Jo flere som hjelper til med dette, jo kortere tid tar det.

Mvh Styret - IBK SKI

Resultater: resultater_km_klassisk.PDF


Invitasjon: Invitasjon KM klassisk Årbogenrennet 2018_2.pdf

Påmelding: Link til påmelding. Klubber faktureres samlet i etterkant. Etteranmelding online så lenge det er ledig startnummer 

Oppgavefordeling: Årbogenrennet - KM 2018 (utkast 22012018).xlsx

Løypekart: Løypekart KM.pdf, NB nye løyper.

Startliste: Startliste_km.PDF

Rennkontor: På stadion ved tidtakerbua

Lisens: Alle løpere må ha gyldig ski lisens. Dersom man må kjøpe engangslisens kan man laste ned app i App Store eller Google Play: Sjekk hvordan

Servering/kiosk: Inne på Svensedammen skole. Kontant og Vipps

Parkering: Kr 100,- inkl program. Følg anvisning på skilt og fra parkeringsvakter. Kontant og Vipps. Betal gjerne med Vipps på forhånd og vis kvittering til parkeringsvaktene ved ankomst. 

NB: det er arrangement i Konnerudhallen hele lørdag, så alle som skal på skirenn må parkere ved klubbhuset ved den gamle skøytebanen, og i nærliggende område. Følg skilt og henvisning fra parkeringsvaktene.

Stakefrie soner:  Det blir stakefrie soner i samråd med TD og ass TD. 
Les om regel oppdateringene på stavlengder og soner her: Soner og stavlengder

Startnummer: Startnummer deles ut klubbvis på rennkontoret på stadion.

Etteranmelding: Etteranmeldinger tas i mot frem til 1 time før start, men med dobbel startkontingent.

Tidtaking: Elektronisk tidtaking med Emi-Tag brikker. Løpere til og med 10 år leier brikke forkr 25.-. I henhold til NSF regler så skal alle løpere fra 11 år ha egen Emi-Tagbrikke. Løpere f.o.m. 11 år som ikke oppgir brikkenummer blir oppsatt medleiebrikke til kr 50.- 

Premieutdeling: Inne på Svensedammen skole.

Vipps: 124801

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline