IBK Fotball er med i TA VARE-kampanjen 2018

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 10. Jun 2018

IBK Fotball og Buskerud fylkeskommune har inngått avtale i TA VARE-kampanjen 2018.

TA VARE-kampanjen arbeider for bedre holdninger hos unge i alderen 15-24 år på vei til og fra trening og konkurranser.

Reisepolicy skal være kjent for medlemmene og de ansatte i klubben og budskapet om å TA VARE i trafikken skal også spres til både støtteapparat og lokalmiljø.

Spillerne i IBK tar fra tidlig alder i bruk sykkel til/fra trening, og moped og bil blir vanlig  framkomstmiddel når de fyller 16 og 18 år.  Nordlysveien må ferdes på eller krysses, når våre unge utøvere skal til og fra trening.

De yngste spillerne blir ofte kjørt til/fra trening og kamper, slik at trafikktettheten på vei til, og ved idrettsanlegget er relativt høy.

Det er derfor viktig at vi i IBK Fotball har fokus på trefikksikkerhet, og vi setter pris på å kunne være med i TA VARE-kampanjen.