Knokkelkamper i innspurten

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 7. Okt 2018

Det starter jevnt mellom Fjell og IBK, der det er Pål som sørger for at Fjell ikke tar ledelsen etter noen få minutter. IBK tar mer og mer over spillet og er farlig frempå ved flere anledninger og skulle også kanskje hatt straffe? Men det er Fjell som skal ta ledelsen etter 33 minutter og holder den ledelsen til pause.

Etter pause blir det fort utrolig hektisk når Even fyrer av fra distanse og ned i krysset til 1-1! Så må vår bunnsolide Pål ut å levere enda en kvalifisert redning for at Martin V skal få æren av å sende IBK i ledelsen etter 49 minutter!

Så utligner Fjell etter 69 minutter. Herfra ut er det IBK som har kontroll på matchen og som kommer til sjanse etter sjanse, men det er først etter at Keeper feilberegner og glepper ballen at Baldur pirker inn 3-2 som også blir sluttresultatet!

Så er det bortekamp mot ROS og en kamp som inneholder nok sjanser til å bli svimmel av, det er derfor noe urettferdig at det er ROS som tar ledelsen etter 33 minutter! Rett før pause blir det en enda vanskeligere oppgave da ROS legger på til 2-0.

IBK kommer til flere store sjanser og Pål har flere gode redninger i kampen, men det vil seg ikke for IBK og når ROS setter inn 3-0 så er det et tungt slag for spillerne. Men selv med en man mindre prøver man og er nærme mål ved flere anledninger, men det vil seg ikke og kampen ender 3-0.

Mandag kommer puljevinner Stoppen på besøk til Årbogen.  Kan IBK overraske og slå det klart beste laget i avdelingen?

Tekst og foto: Mike H