Salg av toalettpapir og tørkepapir - støtt viktig aktivitet i ditt nærmiljø!

Postet av Birkebeineren, IF den 19. Apr 2020

Som følge av korona pandemien har dessverre all idrettslig aktivitet stoppet opp i en periode. Det er foreløpig uvisst når aktiviteten kan starte opp igjen, men IBK håper at dette kan skje snarest mulig.

Både hovedforeningen og gruppene har hatt bortfall av inntekter i den perioden idretten er stengt ned. IBK vil derfor gjennomføre salg av toalettpapir og tørkeruller våren 2020 og vi håper at medlemmene vil støtte klubben ved å kjøpe papir.

Det er ikke meningen at medlemmene skal selge papir videre, men ønskelig at medlemmene kjøper papir til eget forbruk. Det er selvfølgelig fint hvis det også kjøpes til nær familie.

50 % av fortjenesten vil tilfalle den undergruppen du velger å støtte, du kan velge å gi din støtte til en av følgende grupper: senior fotball, jr. fotball, håndball, ski, sykkel, tennis, idrettsskolen eller seniorgruppen.

Vi kan tilby følgende produkter:

Katrin pluss toalettpapir, 42 ruller -  utsalgspris      kr 400

Tørkepapir, 20 ruller,                      -   utsalgspris      kr. 350

Bestilling skjer på e-post til dugnad@ibk.no.

Husk å merke bestillingen med navn og type sekk(er) med papir som kjøpes. Dere må også i e-posten skrive hvilken undergruppe som skal ha 50 % av fortjenesten.

Varene må betales ved bestilling.

Betaling kan skje med vipps til 508875, eller bankoverføring til konto: 2220.29.54468

Derer må merke vipps og bankoverføring med  "navn og kjøp av papir"

Nærmere informasjom om varene finnes på Idrettsdugnad.no

Varene vil bli utlevert på Årbogen onsdag 27. og torsdag 28. Mai mellom kl. 18 og 20. Varene utleveres fra garasjeanlegget.

Varene må bestilles og betales innen 19. mai 2020.

Spørsmål kan rettes til Trond Andersen, 47 35 18 47