Seier 4-1 i dagens treningskamp

Postet av Trond Løsengen den 27. Feb 2016

Endelig kunne A-laget smake på den herlige seiersfølelsen.

Laget: Marius ES, Marius N (Niclas) Pål, Bjørn(Even) Sigurd (Doni), Said (Anders), Fredrik, Tobias, Kenneth (Sebastian), Baldur (Jarl Eirik - Jølle), Vegard J.

Et spillesugent IBK lag tok kommando fra start mot Steinberg. Topp spillevær i solskinn og noen plussgrader. Allerede etter 5 min snapper Kenneth opp en horribel tversoverpasning inne i 16 meteren og scorer enkelt 1-0. Kun et noe dårlig mottak unna nytt mål etter 12 min og en feit sjanse etter 18 min. Marius N må bytte ut like etter. IBK har full kontroll på kampen og tar mange fornuftige valg med og uten ball. Dessuten mye konstruktivt prat på banen. Fredrik gjør 2-0 på et godt plassert frispark etter ca. 30 min. Mye bra spill og ny stor sjanse etter 35 min. Imidlertid må to unødvendige kort for munnbruk skjerpes inn til seriespillet.

Fra start i 2. omg kommer Even, Anders og Sebastian inn, og vi får en knallstart da Sigurd gjør 3-0 på et herlig langskudd etter 47 min. IBK styrer fortsatt kampen og fortsetter med herlig angrepsspill, utrolig at Baldur ikke setter ballen i nettet ved et par anledninger. Etter 60 min kommer Jølle inn for Baldur. Steinbergs keeper må varte opp med en god redning etter nok en herlig dødball fra Fredrik, og etter 64 min bytter Sigurd med Doni. Keeper Marius har nesten vært arbeidsledig og er uheldig ved en corner, hvor Steinberg reduserer til 3-1 etter 65 min. De etterfølgende 10 min slipper vi oss nok litt nedpå og har en dårlig periode, men Marius retter opp tidligere tabbe med en god redning. Etter 71 min bytter Vegard og Niclas med Baldur og Said. Anders har en 100 % ++ sjanse etter 83 min, og like etterpå har vi en trippelsjanse, utrolig at ballen ikke vil i nota. Endelig får Baldur belønning for alle sine forsøk og setter inn 4-1 på en herlig kontring. Gøy å se at våre unge hospitant Sebastian leverer varene så bra, og Niclas bidrar mye bra offensivt fra backplass. Corner statistikk 8-3. Viktig nå å bruke dagens positive energi videre !!!

PS. Forrige seier for IBK- A lag var borte mot Kongsvinger 16.05.14.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline