Ipsum lorum

Enter admin mode and click the edit button to edit this text block.

Velkommen til seniorgruppa

På denne siden vil du finne informasjon om IBK Seniorgruppa sine samlinger. Her legger vi ut invitasjonen til neste arrangement og du vil finne referater og bilder fra gjennomførte samlinger.
Vi vil forsøke å planlegge for et halvt år ad gangen og legge dato samt tema i en kalender som du finner på denne siden.

Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

• 22

IBK Ski/ Runeons., 22. Aug, 19:00 - 21:00
  • 23

seniorgruppe/Maudaltor., 23. Aug, 17:30 - 00:00