Støtt klubbens særgrupper og bidra til vedlikehold og utvikling av anleggene på Årbogen

Også i år vil IBK ha et felles klubblotteri.

Ved å delta i IBK-lotteriet kan du hver uke bli den heldige vinner av en flott premie, samtidig som du støtter IBK!

Du kan også velge om en av særgruppene i IBK skal få deler av lotteri-inntektene til egen drift, eller om hele beløpet skal gå til vedlikehold og utvikling av anleggene på Årbogen.

I år vil det være to salgsperioder, hvor medlemmer fra gruppene vil aktivt ta del i loddsalget: fra mai til St.Hans og fra skolestart til høstferien.Det er selvsagt mulighet til å bli loddkjøper via registreringen på hjemmesida også i sommerferien.

Hver fredag fra uke 41 - 50 trekker vi ut en vinner, som offentliggjøres på IBK’s hjemmeside.I tillegg vil vi i år også foreta noen trekninger i uke 25.Det er derfor en fordel å være tidlig ute som loddkjøper!

Prisen for å være med på hele lotteriet er kr. 300,- og du er da med i alle ukestrekningene fra uke 41 til 50.

I tillegg er du med på sluttrekningen av flere ekstragevinster i uke 50, samt ekstratrekninger i uke 25 for de som kjøper lodd før sommeren.

For å bli med på IBK-lotteriet kan du registrere deg i lotterifeltet på hjemmesiden, men husk at du ikke er registrert før innbetalingen er gjort til konto nr:2220 29 54468.Husk å merke innbetalingen med ditt navn og telefonnummer.

I tillegg er det i år mulig å benytte mCash for betaling. Bruk mCash QR-kode for lotteriet her:

Klubbens medlemmer vil også registrere loddkjøpere på egne lister, og betaling skjer enten direkte via mCash, eller man får konto-opplysninger av loddselger.

Loddkjøp med kontant betaling kan gjøres i kiosken på Årbogen i åpningstida hver ettermiddag mandag –torsdag, eller ved gruppenes egne arrangementer.

Når innbetaling er registrert vil du få bekreftelse på betaling via oppgitt mailadresse/sms.

Lotteriet er registrert og godkjent av Lotteritilsynet.Trekningene foretas ved Nedre Eiker lensmannskontor.

Vi håper mange blir med i årets lotteri, og på den måten støtter klubben og særgruppene i arbeidet med å tilrettelegge idrettsaktivitet for barn og unge i Krokstadelva.

Skriv inn ditt navn

Skriv inn ditt mobilnummer

Skriv inn din e-post adresse

Husk å betale inn kr. 300 til konto 2220 29 54468 og påføre navn og telefonnummer på innbetalingen. Det er også mulig å bruke mCash. Da bruker man følgende QR kode: