En tung periode

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 19. Mai 2019

Den siste periodens kamper har vært tung for gutta i IBK og annet enn braktapet for Modum så har det vært knepent tap for både Jevnaker, Slemmestad i cupen og Steinberg.


Kampen mot Modum viste at om ting først begynner å gå galt så kan alt gå galt, i snø/sludd ble det tungt både for spillere og supportere da Modum holdt lekestue og vant hele 9-1 på eget gress. Ibk var nærme ved noen anledninger, men når det kun er Baldur sin avslutning som sitter så ble det en tung aften.


Kampen mot Slemmestad ble ingen enkel affære til tross for at 1. omgang ikke bestod av annet enn krig på midtbanen for å få banespillet i sitt favør. 2. omgang derimot er langt bedre Henrik setter keeper på prøve med skudd helt i krysset men en sterk redning. Martin V, Dennis og Vegard ønsker også å forsøke å sette ballen i mål, men til ingen nytte dessverre. Dommer har veldig mye å ta tak i underveis i kampen, hardest går det utover vår egen Joachim får sitt andre gule kort og marsjordre, Slemmestad ser sitt snitt og ødelegger IBKs trykk og setter inn 0-1 og vinner noe ufortjent.


Steinberg har hatt en tung start i 4. divisjon, men tar noe overraskende ledelsen etter kun 5 minutter bak en utspilt Henrik. Etter 23 min så hamrer Even ballen i mål og utligner for IBK, men så er det rot i bakre rekker og Steinberg får straffe som Henrik redder! Etter 45 minutter så oppstår det som kan betegnes som en merkelig situasjon da dommer først dømmer offside for så å ta en lang prat med linjedommer før han godkjenner Steinbergs scoring og 2-1 (Man kan diskutere om den avgjørelsen er noe tvilsom).

I 2. omgang skjer det dessverre utrolig lite og Henrik L er kanskje nærmest å få en utligning, men det vil seg ikke og det ender med nok et tap.


Neste mulighet for gutta på Årbogen er hjemme mot Svelvik 26. Mai!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline