Tunge kamper og små marginer

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 29. Jun 2019

26. Mai og kamp mot Svelvik på Årbogen, Svelvik tar tidlig ledelsen etter at forsvaret ikke får klarert ballen godt nok. Halvtimen spilt og Mathias er farlig nære å utligne men det vil seg ikke og Svelvik øker da heller til 0-2 rett før pause. Etter pause er IBK spillerne farlig frempå ved flere anledninger, men det vil seg ikke og det ender med tap.


31. Mai er det kamp mot Konnerud borte og selv om Konnerud leder 2-1 til pause, så henger IBK godt med i 1. omgang og det er marginer som gjør at det bare er Even som har scoring. I 2. omgang går pusten ut av gutta allerede fra første stund og Konnerud banker inn 3 mål på 10 minutter, kampen ender med et hardt 8-1 tap.


7. Juni så kommer det en sterk opptur når Hallingdal blir slått 2-1 på Årbogen etter scoring av Baldur og Martin V. IBK produserte i denne kampen mye sjanser og marginer gjør at det ikke ender mer enn 2-1, for her kunne det fort vært flere scoringer begge veier, men en sterk Henrik i mål redder flere av Hallingdals forsøk.


21. Juni og Drammen BK gjester Årbogen. Ikke så mye å rapportere fra denne kampen, et perfekt innlegg av Even finner Baldur som reduserer til 1-2 og Moa nære på med frispark før Drammen trykker til etter pause og det står 1-7 før Baldur og Mathias igjen finner nettmaskene og fastsetter resultatet til 3-7.


28. Juni og knallvær skapte flott stemning rundt kampen mot Solberg, Dardan sender IBK i føringen etter 5 minutter etter skudd utenfor 16 meteren. Joakim øker ledelsen til 0-2 etter å har kranglet ballen forbi keeper (litt marginer, men det må man ha). Solberg reduserer rett før pause og etter pause er det Solberg som styrer showet etter å ha utlignet etter bare 1 minutt av 2. omgang. Solberg vinner til slutt kampen 4-2.


Nå er det en kamp igjen før en liten sommerpause, neste kamp er borte mot Åssiden Fredag 5. Juli og etter noen tunge kamper trenger gutta støtte og rop fra siden. Møt opp og støtt gutta før sommerpausen!

Tekst og Foto: Mike H


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline